A pornómodell Molnár Anikó még több pénzt akar keresni a meztelen képeivel

Vágólapra másolva!
Nem titkolja, hogy a testéből él, és most minden korábbinál többet akar foglalkozni a fizetős oldalával.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó nem titkolja, pornómodellként keresi a pénzét. Nemrég arról beszélt, hogy hogy 10 hónap alatt 10-11 millió forint adót fizetett be: ha az adó 15 százalék ebben az esetben, akkor 10-11 hónap alatt körülbelül 70-71 millió forintot kereshetett az OnlyFans- oldallal, ahol teljesen meztelenül mutogatja magát.

Új életet akar kezdeni

A Borsnak most elmondta, hogy május elsejétől teljesen új életet kezd: a tetováló munkája a háttérbe szorul, több energiát fektet az erotikus tartalmak gyártásába, több időt tölt feltöltődéssel és a külsején is változásokat eszközöl. Elmondta, hogy mostanában nagyon fáradtnak érzi magát. A hétköznapjai úgy telnek, hogy 10-12 órákat tölt a sminktetováló stúdiójában, ha nem ott van, akkor a háza felújításán dolgozik, illetve amikor csak teheti, fotózásokra jár, hiszen nagy mennyiségű új tartalmat kell feltöltenie az OnlyFans-oldalára ahhoz, hogy tarthassa azt a színvonalat, amit megszokhattak tőle a követői. Nyilvánvaló, hogy azt a hajtást nem lehet hosszútávon csinálni, muszáj visszavenni a tempóból, úgy érzi.

Épp a napokban határoztam el, hogy nem csinálom tovább ezt a nagy hajtást, mert ennek nincs így semmi értelme! Kinyírom magam

– mondta a lap megkeresésére Molnár Anikó.

 

 A tetoválás, a házfelújítás és az OnlyFans egyszerre nagyon sok. Tudom, hogy a teljesítőképességem határához értem, a minap elmentem wellneszezni és két napot végig aludtam. Ez nem normális, úgyhogy most változtatni fogok.

Visszavesz a civil munkájából, a meztelen képekre fókuszál

Molnár Anikónak az elmondása szerint döntenie kellett, hogy melyik állását teszi parkolópályára, és a sminktetoválás lett az "áldozat". 

"Az a helyzet, hogy az OnyFans egy olyan tevékenység, ahol nagyon fontos a megjelenés. Ott mindig a toppon kell lenni. Maradt hát az a döntés, hogy a tetoválást egy időre jegelem. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem csinálom, de sokkal kevesebbet vállalok, mint eddig. Ez a leglogikusabb megoldás. 

Tetoválni idősebb koromban is tudok majd, az OnlyFans viszont véges dolog, így most arra ezerrel ráfordulok

– magyarázta Molnár Anikó. 

"Egy picit tunningolok magamon. Az elmúlt időszakban felkúszott rám 10 kiló felesleg, azt mindenképpen le szeretném adni, és már bejelentkeztem egy plasztikai sebészhez is, ahol a nyakamon igazítanak egy picit. A külsömből élek, véleményem szerint fontos, hogy jól karban legyek tartva. Természetesen nem az a cél, hogy túltoljam a sebészeti beavatkozásokat és úgy nézzek ki, mint egy ötvenes, aki huszonháromnak akar látszani... Én megelégszem azzal, ha azt mondják: ez egy guszta 50-es! " - árulta el.